måndag 4 juli 2016

Funäsdalssjön 20160704

Idag var vi ute ett par timmar och fiskade, vädret var kanon hela tiden. Mycket fisk som vakade!

Vi fick upp 2 öringar och 3 gäddor.




8 kommentarer:

  1. Tjena jag la en kommentar via mobilen tidigare men verkar inte som den kom med.

    Jag och en kompis ska åka upp till funäsdalen om nån vecka och fiska lite och jag undrar om du har några tips på fiskeställen i närheten av funäsdalen :) vi båda är rätt nya till fiske men har funnit stort intresse för det, vore riktigt schysst om du kunde ge oss lite tips på drag och när man ska använda diverse. vi kör haspelrullar båda två om det har någon betydelse.Riktigt fin fisk föresten! Tack på förhand och skitfiske på dig;)

    Mvh Petter!

    SvaraRadera
  2. Tjena! Finns många tjärnar och sjöar runt Funäsdalen. Vad har ni tänkt fiska? Från land eller båt? Kan ge lite mer tips beroende på hur ni ska fiska. Annars funkar spinnare, skeddrag och vobblers, spinnare får gärna vara lite mindre i storlek typ kingspinnare 5-7 gram, vibrax. Tack ja den kämpade på bra, den tog på vobbler.

    Mvh

    Marcus

    SvaraRadera
  3. Vi fiskar allt möjligt men öring och harr hafe varit extra kul,vi kanske kan fixa båt i funäsdallssjön men annars blir det nog ifrån land :-)

    SvaraRadera
  4. Ja båt är skönast, lättare att hitta fisken med. Från land brukar jag se att det står folk vid badplatsen i Funäsdalen, vet en som fick en 3 kilos från land så det går iaf!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Okej schysst! Har ni provat på andra tjärnar och sjöar som varit schyssta som ligger i närheten? :-)

      Radera
    2. jo har varit till en del, finns öring men brukar inte vara så stora men kan vara kul ändå!

      Radera
    3. Har du några namn på dom? :-) storlek spelar ingen roll för oss direkt vi vill helst ha några bara haha

      Radera
    4. Ormabborrtjärn, styggtjärn, käringsjön, sen finns det att hyra båt i massa sjöar i Tännäs som är fina, vingarna, vängarna mm

      Radera